EmailTwitterFacebookLinkedIn

Word leraar in Leiden en Duin & Bollenstreek!

Overweeg jij een carrièreswitch en wil je de overstap naar het onderwijs maken?  Meld je dan aan voor de informatieavond op woensdag 11 maart over ‘Leraar worden’ in Leiden en Duin- & Bollenstreek!

Een groot aantal scholen in Leiden en de regio Duin & Bollenstreek* bundelt de krachten om je te helpen bij deze overstap naar het onderwijs. Van informeren over de mogelijkheden, het organiseren van een snuffelstage tot persoonlijk begeleiding bij dit traject.

Voor het komende schooljaar zijn deze scholen op zoek naar enthousiaste  professionals met een achtergrond in de talen, bèta (wis-, natuur- en scheikunde) of techniek die per 1 september 2020 aan de slag willen in het onderwijs.

Tijdens de informatieavond informeren we je over de mogelijkheden om op onze scholen te komen werken en welke ondersteuning wij je hierbij bieden. Twijfel je nog of je wel docent wil worden? Laat je inspireren door mensen die recent de overstap hebben gemaakt én docenten die al jaren werkzaam zijn in het onderwijs!

Wat kun je verwachten?

Op de informatieavond krijg je meer inzicht in de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs en wat er allemaal komt kijken bij deze overstap.
Onderwerpen die besproken worden zijn o.a.:

  • Vacatures;
  • Oriëntatiestages;
  • Mogelijkheden voor zij-instromers;
  • Opleidingsinstituten;
  • Begeleiding van de school.

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je na over een carrière als docent? Meld je aan via het inschrijfformulier voor de  informatieavond!

Waar: Da Vinci College Kagerstraat 7. 2343 CP Leiden

Wanneer:
Woensdag 11 maart 2020 van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Voor meer informatie ga naar www.leraarwordeninLeidenDuinenBollenstreek.nl 

*Deelnemende scholen: MBO Rijnland, Da Vinci College, Visser ’t Hooft Lyceum, Bonaventura College, Rijnlands Lyceum Sassenheim, Stichting Fioretti Teylingen, Stedelijk Gymnasium Leiden, Vlietland College en het Northgo College.