EmailTwitterFacebookLinkedIn

Teylingen College KTS

"Op de KTS maak je het!"

Wij zijn een beroepsgericht vmbo en Vakcollege.

Teylingen College KTS een vmbo school waar wij zo’n 830 leerlingen voorbereiden op de keuze voor een vak. Daarbij gaat onze school uit van de mogelijkheden van de leerling. Wij hebben als eerste doel dat alle leerlingen de schoolcarrière met een diploma afsluiten zodat ze een goede plek in de maatschappij kunnen vinden. Wij bieden een gedegen opleiding, gericht op vakmanschap met zoveel mogelijk kans op werk. Wij laten leerlingen leren door te doen. 

Wij zijn een regionale school, ongeveer 70% van onze leerlingen komt uit de Duin- en Bollenstreek. De overige leerlingen komen uit de omgeving van Leiden en Haarlemmermeer. 

  • We bieden een prettige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Nieuwe collega’s worden op onze school (zeer) goed begeleid. 

Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van na- en bijscholing. Onze docenten gaan op leer-werkbezoek bij bedrijven uit ons uitgebreide partnernetwerk. Wij leren met en van elkaar maar kopen ook expertise in. 

Op onze school kom je leuke, spontane, actieve leerlingen tegen. Ze houden van praktisch bezig zijn, afwisseling en uitdaging. Op landelijke vakwedstrijden is de KTS altijd goed vertegenwoordigd en met gepaste trots kunnen we vermelden dat we vaak met prijzen weggaan bij de wedstrijden bouw, metselen, koken.

Geen tijd om te koken? Volg de geur van versgebakken brood en koop een maaltijd in ’t Winkeltje.

Wil je helemaal genieten en op je wenken worden bediend, schuif dan aan in ons Restaurant de Jonge Garde. Daar word je in de watten gelegd door onze leerlingen, de gastheren en –vrouwen en koks van de toekomst.

 

Teylingen College KTS

vmbo basis, vmbo kader, vmbo-t + en vmbo-t Xtra

 

Leidsevaart 4
2215 RE Voorhout

Telefoon: 0252 461800

Klik hier voor onze website

Bereikbaarheid:
De KTS is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er zijn diverse busverbindingen en het NS station is op loopafstand.
Wil je op de fiets? Dat kan natuurlijk ook.

Onze vacatures